Cautare

61384 de rezultate pentru "cauta locuitor din sebes" (5.65 secunde)
Senatorul Darius Bogdan Valcov a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata 'Guvernul sa suporte o parte din costurile pentru "Scoala altfel"!', pe care o puteti citi in continuare. ... In special pentru parintii aflati in situatii materiale vitrege si pentru cei din mediul rural.
Este o zi dedicata celor afectati de aceasta boala ce face parte din categoria bolilor rare. ... Din aceasta cauza, viata copiilor si a tinerilor este o continua lupta de supravietuire. Speranta de viata a bolnavilor de hemofilie din Europa este de 70 de ani.
Pentru prima oara in istoria Uniunii Europene, Politica de Coeziune va avea cea mai importanta alocare, 374 de miliarde de euro pentru perioada 2021-2027, pentru 27 de state membre (din pacate, Marea Britanie va parasi proiectul european in martie 2019).
Fiind vorba de "venituri la buzunar”, este foarte important sa stii din timp ce datorii mai ai de achitat catre stat din aceasta suma. ... Cu atit mai mult esti interesat s-o stii din timp.
Din pacate, ea a ramas doar la stadiul de proiect.
O astfel de viziune plastic-bahica poate parea oarecum neserioasa la prima vedere, insa aderarea Romaniei si Bulgariei la UE este de natura sa accentueze tendinta, deja manifesta, de abstractizare a functionarii institutiilor europene, din cel putin trei perspective.
Supararea a fost oarecum mare pe cap de locuitor-producator autohton, care s-a speriat de faptul ca UE ii va pune lacatel pe productie sau, si mai rau, il va controla la sange interzicandu-i-o complet.
Un scandal de proportii, care risca sa zdruncine Guvernul britanic si clatina chiar scaunul premierului, a pornit tot de la descoperirea unui biletel scris de Tony Blair in care acesta recunoaste eforturile a 12 personalitati care au alimentat cu circa 14 milioane de lire sterline conturile Partidului Laburist pentru campania electorala din 2005.
Orice locuitor al tarisoarei noastre stie ca la ora actuala in Romania se construieste la foc automat, se fac fel de fel de case peste case, strazi, stradute si autostrazi, se baga bani grei in acest sector insa si mai multi sunt cei care stiu ca mai avem mult pana vom iesi din mocirla.
Din adept inflacarat al comunismului, Ion Iliescu a ajuns fin analist al globalismului In timp ce PSD a cotit-o la timp in spinoasa problema a informarii cetatenilor - mai ales a celor din mediul rural, ramasi prada productiilor pro-guvernamentale emise zilnic de TVR si "Radio-Seuleanu”, Ion Iliescu a dat-o din nou in bara.
Din nefericire, legea romaneasca este de multe ori inacceptabil de permisiva cu cei care se intind mai mult decat le e plapuma. ... Practic, un gabonez, de exemplu, poate candida la Primaria Constanta chiar din ziua in care si-a facut carte de identitate pentru acest municipiu.
Aproximativ 140 de persoane au fost ucise si 800 ranite in timpul unor violente interetnice in orasul Urumqi, capitala regiunii Xinjiang, din vestul Chinei (foto).
Potrivit datelor Eurostat, politicile de austeritate ale guvernelor Basescu-Boc au condus la scaderea puterii de cumparare a cetatenilor Romaniei la 40% din media consumului individual efectiv, ducand Romania pe ultimul loc in Uniunea Europeana.
Patronii de intreprinderi mici si mijlocii din Romania propun autoritatilor o campanie de relaxare fiscala reala, din care toata lumea ar avea de castigat, spun ei.
Pe de alta parte, Romania mai are mult pana sa ajunga din urma, la acest capitol, tari precum Italia sau Spania, potrivit Mediafax.
Patronatele din industria agroalimentara solicita reducerea taxei pe valoare adaugata (TVA) nu numai la paine, ci la toate produsele agroalimentare, iar asta pentru ca seceta afecteaza intregul sector. ,,Romania este deocamdata singura tara din Europa cu un TVA atat de ridicat la produsele alimentare.
Aceasta este o initiativa a ministerului Mediului si Dezvoltarii Durabile impreuna cu mai multe primarii din tara.
Produsele supuse accizarii si taxelor vamale, cum ar fi whisky-ul, votca sau ginul, tigarile, vinurile etc., ar fi trebuit sa sufere, imediat dupa aderarea Romaniei la UE, mari reduceri de preturi, numai taxele vamale reprezentau circa 40% din pretul de vanzare pe piata romaneasca.
Primul dintre ele se refera la reabilitarea zonei Lunca Jiului, unde va fi mutata si o parte din gradina zoologica din Parcul „Nicolae Romanescu“.
Primul dintre ele se refera la reabilitarea zonei Lunca Jiului, unde va fi mutata si o parte din gradina zoologica din Parcul „Nicolae Romanescu“.
google-analytics.com